Sunday, March 14, 2010

Huruf 'F'


Kalau dulu, macam dalam 5 tahun lepas, korang mesti perasan bila mana tekan huruf 'F' aje kat Internet browser, yang first sekali mesti keluar web friendster kan? Kan? Toksah tipu....

Tapi sekarang ni, tahun 2010, mesti dah takde langsung web tu kan. Tekan huruf 'F' aje, confirm keluar web facebook kan? Kan? Toksah tipu....

Zaman dah berubah. Tipu la huruf 'F' tu takde keluar facebook dan web pertama keluar plak tu friendster. Toksah tipu....

Kami, sang lelaki kalau tekan huruf 'F' pulak mesti keluar dua page ni, facebook dan fantasy premier league. Betul, kami tak tipu....

Kalau tak percaya, try la tekan huruf 'F' tu kat address browser anda.

ps: Fiziy pun start huruf 'F'. hihi


Oh lupe, saya ade twitter. Lepas ni facebook pun akan dilupakan. Cuma sekarang ni facebook ade game Airline Manager. hehe