Thursday, October 13, 2011

LAMA DAH...

...... tak post kat sini. Font apa aku pakai pun dah lupa. Tak kisah la. Aku ada hidup baru.


Skang ni dah keje sedap. Dah jadik orang bank rimau. Keje buat kredit kad. Hampasuma nak kredit kad bakmai kasitau lah ye!

Ape?? tak suka kredit kad? pobia kredit kad? wallet tak muat nak masukkan kredit kad?

Sodahla..... dpt kredit kad nanti diam trus.

Macam kredit kad Maybankard 2 Card ni, hampasuma toksah risau sume tu. Tapi bab wallet tak muat tu mmg konfirm tak muat lah. Dapat 2 kredit kad ni, confirm tak muat.

1 Comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)