Thursday, May 13, 2010

Introducing, Hafiz Hashim

Ok, kalau dalam bola sepak kita menyampah je tengok Ibrahimovic main bola. Apatah lagi kalau Berbatov main. Cuba bayangkan kalau Ibrahimovic dan Berbatov berada di dalam satu pasukan yang sama?

Tapi kalau korang semua perasan lah kan, dua dua ni kalau dah tengah form mencanak, selamber je diorang meng'kitai' defense team lawan tu. Betul lah, diorang ni memang bagus cuma agak PEMALAS.

Di dalam sukan badminton pulak, kita dah ada orang yang sebegitu rupa. HAFIZ HASHIM. Yeah ladies and gentlemen. HAFIZ HASHIM.

Hafiz Hashim, 'The Ibrahimovic of Badminton'.

Gambar diambil di website 'The Star'

Besok lawan China. Aku rasa China menang 3-0. Tapi kalau Malaysia nak menang kena hold 2-2 dulu, pastu bagi mamat "Ibrahimovic" ni main.

3 Comments:

KampungChelsea said...

Helo,minat bola x ? jom join blog bola versi piala dunia ni di http://kampungpialadunia.blogspot.com ,ok bye

aremierulez/Amirul said...

aiseh.. hafiz tak sempat jadi hero, kawan2 lain dah tumbang

BudAk hijAu said...

ini pon spesis aku jugak.jenis lupa link blog sendiri!dem!